lørdag 29. september 2012

Hjemme på høstferie


Jeg og Hannah har vært hjemme på høstferie hos mine foreldre.
Det var godt å komme vekk fra alt rotet hjemme og bli stelt for. Mamma hadde invitert til gammeltantetreff for Hannah. Nesten alle mine tanter kom på besøk til hjemmelaget kyllingsuppe og kaker. Hannah var i sitt ess med all oppmerksomheten. Kjempekoselig!
Det ble også tid til en liten tyttebærtur i skogen rett ovafor huset. Det var fortsatt jordbær å plukke og gulerøtter i kjøkkenhagen som Hannah koste oss med. Og bestefar viste stolt fram rypefangsten til Hannah som fikk plukke seg noen fjær å kile kinnene med.Vi fikk også tid til en overnattingstur på hytta.
Utrolig deilig å kjenne den deilige fjell-lufta og nyte naturen.
Bestefar kokte bålkaffe med Hannah og bestemor strikker hentedress til babyen. Vi koste oss med kaffe og kaker under terrasse varmeren hele dagen.
For Hannah var det et hjertelig gjensyn med de snakkende dukkene Solan og Ludvig som hun lekte med. Sist Hannah og jeg var på hytta, var i påsken 2011. I hytteboka kunne vi lese om dragen i vannhullet og tigeren som kom på besøk på soverommet på natten! ;-) -og prompeputa som skulle spares ;-) Det er godt vi skriver ned slike øyeblikk og hendelser.

Tusen takk for noen kjempefine dager!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...