onsdag 26. september 2012

Det nærmer seg ferdigstillelse utendørs


Da er stillaset fjernet og de er nesten ferdig med tilbygget utendørs. Her kan dere se fasaden fra fremsiden. Vi er veldig godt fornøyd så langt!Her blir det terrasse i to etasjer. Det blir laget trapp der Hannah står som skal sammenføye gammel og ny terrasse. På muren dere ser på det øverste bilde blir det satt opp rekkverk.


I kjøkkenet har vi fått satt inn skyvedør slik at vi får mer lys inn.

Ellers så begynner ting å bli ferdig innvendig.
Løsningen på betonggulvet ble at de la nytt lag med betong på toppen av det gamle. Nå står det å herdes til ca 20. oktober før de kan ha epoxy over. Det er jo enda noen uker til og inntil da kan vi ikke ta stua i bruk. Men det har hjulpet på å få ferdig gulvet i 2. etasje slik at vi nå har fått flyttet sofaen og TV`en opp dit. Dermed har vi fått bedre plass på kjøkkenet og kan begynne å spise middag hjemme igjen.
Utrolig hvor lei man kan bli av å spise på restauranter i flere uker. Eller nærmere bestemt for det meste i kafeen på IKEA!
De siste dagene har gått med til å vaske ut kjøkkenet og flytte rundt på møbler. Nå holder vi på å bestille skyvedørs garderobe til gangen og til soverommet nede.

I morgen skal vi ha befaring med utbygger der vi har en del mangler og feil å påpeke. Det blir jo ikke hyggelig akkurat etter alt vi har vært igjennom med dem!

Flere bilder av hvordan det ser ut kommer etterhvert.

Ha en fin kveld!

Mvh linda

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...