mandag 15. oktober 2012

En liten oppdatering

Her er et knippe bilder som jeg lovet for en stund siden.
De to første bildene er fra 2. etasje. Her er malerne i gang med å male gipsplatene og elektrikerne går etter og legger inn lyskildene.

 Under ser dere bilder av der som glasset kommer mellom 1. og 2. etasje. Dette er mannens påfunn og jeg tror det blir tøft. Kanskje mest gøy for ungene som kan titte på hverandre i fra hver sin etasje?! :)

Her er den gamle stuen som nå blir kjøkken. Her har de tettet igjen og sparklet åpningen mellom gammel stue og gang. Åpningen inn til kjøkkenet blir på andre siden av veggen du kan se helt ti høyre i bildet. 


Det åpne feltet under trappen blir hyller og skap til oppbevaring. Vi har ikke bestemt oss for løsning ennå men tror det kan bli praktisk med innebygd oppbevaringsplass.


Her er  panelet kommet opp i stua.Vi sliter fortsatt med å komme i mål. Utbygger skal til helga gjøre tredje forsøk med gulvet i gang og stue. Det skal legges epoxy begge steder. Farget epoxy i gang og blank i stue. Siden de allerede har hatt to mislykkede forsøk er det nesten så jeg ikke har tro på at de kan jobben sin. Vi flytter på hotell denne gangen og håper vi snart er i mål.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...