lørdag 4. august 2012

Villvin kunsthåndtverkmarked

Jeg fikk meg heldigvis en tur til Risør i sommer på kunsthåndtverkmarkedet. Da fikk jeg med meg hjem denne keramikk-koppen:


Den er laget av Anette Wollertsen. Jeg syns denne med en gammel symaskin og påskriften "Stille hyllest" passet meg utmerket! Forhåpentligvis kan jeg snart ta i bruk mine symaskiner igjen, ta meg en god kopp te i den nye koppen og ha en stille kveld på det nye syrommet.Her er utstillingsbordet til Anette Wollertsen. Masse fine kopper med fine påtrykk og tekster. Disse kan blant annet kjøpes hos butikken Villvin i Risør.


Her er utstillingsbordet til Eva Beate Laugerud. Hun lager de nydeligste kopper og skåler som gir asosiasjoner til barndommen.


Skulle gjerne hatt en av disse skålene. Angrer på at jeg ikke kjøpte en....Jeg syns disse øredobbene er så fine. De er laget av plast. Selv har jeg ett par røde fra sist jeg var på Villvin.


Risør viste seg fra sin beste side med sol og fint vær. En koselig liten by å kunne bruke noen timer i.


Fortsatt god sommer!

2 kommentarer:

  1. Sånn fin kopp med symaskin på har eg òg! Absolutt favoritt. Risør er ein flott by og marknaden der er veldig inspirerande og med mange "har-så-lyst-på-ting".Ei stund sidan eg var der, men gløymer det ikkje! Gode sommarminner er kjekke!

    Marian

    SvarSlett
  2. Vi har koppene til Eva B. Laugerud hos Welhaves Kopper & Klær i Vestfossen. Se www.welhaves.no . Vi legger ut mer i løpet av august:)

    Hilsen Heidi hos Welhaves Kopper & Klær

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...