fredag 3. august 2012

Vedhogst

Det er så kjekt å ha foreldre som kommer på besøk og gjerne vil ha noe å holde på med.
Planene var mange, men som dere nå vet, er utbyggingsprosjektet kraftig forsinket, og dermed gikk en del planer i vasken.
Vi hadde tenkt å bruke ferieukene til å male utvendig panel og legge terrasse på den nye delen. Dette får vi vel ikke gjort noe med før i september slik det ser ut nå.
Det mannfolkene fikk gjort, var å hugge ned all skog som stod på vår tomt i skråningen fremfor det nye utbygget. Tilsammen 25 trær ble felt. Enda er det en del trær som står der, men det er på kommunens tomt så de søker vi om å få ta til våren. Derfor har vi ikke full utsikt ennå. Men det er blitt mye luftigere og åpent.En fantastisk jobb er gjort av to kjekke karer!
2 kommentarer:

  1. Hei, Tøffe tømmermenn! En tålmodighetsprøve med byggeprosjekt...Men det blir helt sikkert knallfint når det blir ferdig. Håper dere fant mye fint til huset på ferieturen til Danmark! Klem

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja nå snakker vi om tålmodighet! Vi kjøpte vel ikke noe til huset, men fikk bestilt sofa fra BoConsept. Det var det som var hovedformålet med turen. Klem

      Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...