torsdag 2. august 2012

En oppdatering

Da er det jammen gått nesten en måned siden siste oppdatering.
Jeg hadde ikke trodd det skulle gå så sakte fremover med husutbyggingen, og det er grunnen for at det ikke har vært noen oppdateringer her.
Utbygger skulle bruke 14 uker på utbyggingsprosjektet og skulle være ferdig til 25. juni. Det blir nok en overskridelse på 9 uker tenker jeg. Det betyr at vi sparer en del penger pga døgnmulgten de pådrar seg.
De har imidlertid forsøkt seg på å forlenge fristen på grunn av noen tillegg som vi har bedt de om å gjøre. Men selv uten disse tilleggene ville de aldri kunne ha greid å rekke å bli ferdig innen 25. juni. Nå er vi i begynnelsen av august og prosjektleder har hatt tre ukers ferie og er tilbake førstkommende mandag.


Før han tok ferie rakk de å rive trappen som du ser på bilde over, fjerne flisene på gulvet, legge utrettingsmasse i hele gangen og føre opp ny trapp.


Her ser vi det åpne trappehullet helt øverst til høyre i bildet etter at trappen er tatt vekk. Den nye trappen er satt inn til høyre i bilde der bukken står. Hullet der den gamle trappen stod, blir tettet igjen og vi skal etterhvert sette opp skyvedørsgarderobe her. Jeg glemte å ta bilde av trappen før de kledde den med papp (for å beskytte den mens utbyggingen pågår), så da må jeg ha det til gode å vise den fram til senere.


Her ser vi gangen sett fra den nye stuedelen.

Jobben med gangen brukte de en uke på og da kunne vi ikke bo hjemme. Heldigvis passet det slik at vi kunne bo hos Ståle den uka denne jobben pågikk. Dette var siste uken før vi tok ferie, så målet for utbygger var å få opp ny trapp slik at vi kunne flytte hjem igjen og bo i huset mens de og vi har ferie. Dette klarte de to dager på overtid og vi hadde allerede fått feriegjester på besøk - mine foreldre. Heldigvis innfant de seg godt med situasjonen og hjalp oss med å vaske ut byggestøv og rydde opp slik at vi kunne bo i huset selv om det er halvferdig.
I ferien, har utbygger hatt en ferievikar gående her som har isolert begge etasjer og lagt plastikk, så nå er det klart for elektriker til å gjøre sin jobb før gipsplater og panel kommer opp.

Ha en fin kveld!

Klem, Linda

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...