søndag 1. august 2010

Mangokylling

På onsdag hadde vi siste middag med Hannahs onkel og hans kjæreste, før de skal reise til Singapore for å studere.
I anledningen, laget vi en kyllingrett med mango som falt i smak både for dem og feriegjestene vi hadde på besøk.
Oppskrifta har vi fått hos kona til Runes onkel og jeg tar meg den frihet å dele den her på bloggen.


Mangokylling, 4 pers.:

4-6 kyllingfileer; strimles og brunes i stekepanne med litt salt og pepper. Legges i en ildfast form.
2 grønne paprika; kuttes i strimler og legges over.
3 dl fløte piskes lett med gaffel.
2 hvitløk eller flere.
2 ts karri.
1 glass mangochutney.
3 ts sambal oelek eller sweet chilli saus.

Hvitløk, karri, mangochutney og chilli saus rørs godt inn i fløten før den helles over kyllingen og paprikaen.
Retten stekes på 200 grader i ca 40 minutter.

Som tilbehør er det godt med ris og salat. Til salaten bruker jeg mango, avokado, fetaost, tomater, rød løk og agurk i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...