tirsdag 3. juli 2012

Utbyggingsprosjektet

Som vi antok vil ikke huset stå ferdig for ut på høsten en gang.
Utbygger ligger langt etter skjema av flere grunner. En snekker har slutten, en fikk tvillinger før tiden og en tok ut pappaperm. Pappaperm burde de vel ha visst om og kunne planlagt litt bedre, men de to andre grunnene kunne de ikke vite om.
Heldigvis har vi fått med at det vil påløpe døgnmult etter at byggeperioden er utløpt. I kontrakten vil ikke denne løpe i det uendelige. Vi skrev under på at døgnmulten vil påløpe inntil 50 kalenderdøgn. Dette vil utgjøre litt over kr 100.000,- for oss. Det er penger det, og vi kan få mange fine møbler for den summen, så noe får vi igjen for at de ikke klarer å holde fristen.
Øverst på ønskelista står Morini skinnsofa fra Bo Consept og på andre plass en Charles Eames Lounge stol.

Her er noen bilder jeg tok 28. juli.


Stuen: Her blir det vinduer fra gulv til tak og forhåpentligvis fin utsikt når vi har fått saga ned noen trær.


Her ser vi stuen fra andre siden. Trappen går opp til gangen der det vil være inngang til kjøkken, bad, ett soverom. I tillegg inngangen til huset på andre siden samt trappen opp i andre etasje.


Her ser vi at taket er kommet på i andre etasje.Nå skal jeg bli flinkere med å komme med oppdateringer.
Magen vokser og jeg er nå i 21. svangerskapsuke. Jeg er mindre kvalm, heldigvis. Og det gir meg mer overskudd :) 

Ha en fin kveld!

Linda

4 kommentarer:

 1. Kjedelig at de ikke ble ferdige da...men, det blir nok flott når det står ferdig til høsten! Gleder meg til å se! Hilsen fra Lill

  SvarSlett
  Svar
  1. Kom gjerne å se :) Vi blir hjemme stort sett hele sommeren. Og nå har vi endelig fått kjøpt trampoline, så da har ungene litt å velge i. Klem

   Slett
 2. Åh, så gøy med voksande mage. Då må målet vera å ha det ferdig før fødsel....

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Mette, håper virkelig at de er ferdig til fødselen. Kan ikke tenke meg at de holder på så lenge. Har et håp om at de er ferdig i begynnelsen av september :)

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...