tirsdag 29. mai 2012

En skikkelig smak av sommer!

Vi har hatt en fantastisk helg!
Det har rett og slett vært helt strålende!


Vi har bodd utendørs disse dagene og det har vært så deilig.
Vi har spist ute både, frokost, lunsj og middag. Det har selvsagt blitt mye grilling, men det er jo også veldig godt og man kan jo variere mye med både fisk og kjøtt og ulikt tilbehør.
Men fredag måtte jeg bare ha reker etter at snuppa hadde lagt seg. Og som du kan se av bildene, så hadde jeg eplemost til. Og hvis du ser litt nærmere på bildet av meg, ser du at der er en voksende mage der. Ja, jeg er gravid og det er nesten som vi ikke kan tro det. Jeg er 16 uker på vei og snart halvgått svangerskap. Jeg har vært og er mye kvalm, så derfor har det ikke vært så mye aktivitet på meg de siste månedene.

Legg merke til skyggebildet i kolasjen ovenfor.
Det er skyggen til Hannah og hun har tatt bildet selv! Ikke 4 år enda og en super fotograf :)


Helga har ellers blitt brukt til bading, sykling, strandliv, isspising og sosialt samvær med gode venner.
Og ikke minst har mannen ryddet ut alt av boden på loftet, så nå er vi klar for å ta hull på taket til uka.
Vi er spente på om utbygger kommer i mål innen juni og har våre tvil når vi ser fremgangen som har vært i mai. Det blir i så fall dagmulkt etter 1. juli, så det regner jeg med de helst ikke vil ha!

Her er noen bilder tatt sist uke:

Ha ei fin uke.

Klem fra Linda

5 kommentarer:

 1. Så koselige bilder Linda!! Heldige vi som bor på Sørlandet!=)

  SvarSlett
 2. Så deilig - vi har også hatt varmt og flott vær her i innlandet, men i går var det slutt, isvindene fra nord kom igjen, og så var +30 blitt til +7...

  SvarSlett
 3. Det ser helt hærligt ut! Gratulerer med spiren i magen! Så koselig at Hannah skal bli storesøster snart!

  SvarSlett
 4. Tusen takk for gratulasjoner! Hannah gleder seg veldig til å bli storesøster. Hun har iallfall fortalt det til mange i barnehagen. Vi hadde ikke sagt noe der, men den ene dagen etter den andre kommer det noen og spør om det stemmer ;-) Håper det går bra med dine, både stor og liten :)

  SvarSlett
 5. Ja det er ikke mye som kan holdes hemmelig i barnehagen. Jeg pleier å si at hvis de trekker fra halvparten av det de hører, så gjør vi det samme med det vi hører hjemme. Det går bra med oss. Full fart hele tiden!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...