onsdag 7. september 2011

Overlockmaskin og nye puter


Jeg var så heldig å få meg overlockmaskin til bursdagen.
Nå har jeg endelig fått testet den ut. Sydde seks nye putetrekk i en fei. Det gikk jo bare så mye fortere enn på den vanlige sykaskinen. Den er jo bare supereffektiv!

På bildet øverst har jeg sydd tre nye puter til sofaen i gamle sengetøystoff kjøpt i Århus.
Jeg har enda ikke lært meg å sy i glidelås, så her er det kun konvoluttåpning bak.
Her kan du se hvordan sømmene blir sydd med overlock.
Den syr rett søm innerst og kaster over stoffet ytterst, samtidig som den skjærer stoffet rett og fint i ytterkantene.På bilde under er det tre nye puter som har fått plass på benken i spisekroken. Det er de to avlange fremst og den ene som står bak til høyre. Herlige stoffer som jeg har fått i fra Lill :)


Ha en fin kveld!

Klem, Linda

6 kommentarer:

 1. Kjempefine! Koselig at du vil by på campingputa selv om du er i putemodus:) Jeg bruker faktisk nesten aldri overlock på puter, men det er jo mye mer effektivt (må imidlertid bruke den vanlige når glidelåsen skal i. Håper du blir fornøyd med maskina di.

  SvarSlett
 2. Grattis med ny maskin! Den kommer du til å ha masse glede av :-)
  Herlige puter du har laget! Utrolig flotte stoff og farger!

  SvarSlett
 3. Fine puter da :) Grattis med ny maskin, jeg ønsker meg en slik også ;)

  SvarSlett
 4. Oi så fine puter! Jeg ønsker meg absolutt en sånn maskin!

  SvarSlett
 5. Hei Linda,
  Her var det mye fint!! Har ikke vært innom bloggen din siden 24.aug. Og det var jammen meg fint å bla seg nedover siden og oppdage det ene nydelige innlegget etter det andre. Så flink du er! Og for en fantastisk bursdagsgave du har fått! En sånn ønsker jeg meg også.
  Fine Hannah på fine lilla stolen, et kupp :-) puffen ble også kjempefin. Og posebuksa, selekjolen, putene og alt det andre. Herlig blogglesing.
  Ha en fin dag. Klem.

  SvarSlett
 6. Hei, er du fornøyd med denne overlock maskinen? Jeg ønsker meg en overlock maskin men det er jo så mange å velge mellom. Jeg kjøpte en brukt husqvarna maskin for lenge siden og den har jeg ikke vært fornøyd med - i tillegg er nå nålen knekt og den kutter ikke stoffet bra så det klumper seg sammen. Ønsker meg derfor en ny og er på "jakt" i jungelen av overlock maskiner før jeg velger hvilken.
  Hilsen Hilde

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...