lørdag 18. februar 2012

OrdskyVåre reiser gjennom årene.
Vi er i reisemodus og venter på neste sjane til å komme oss til varmere strøk.
Mon tro hvor det blir? Noen gode forslag?
Drømme - drømme! :)
 
Ha en fin lørdagskveld!
 
Klem, Linda

4 kommentarer:

 1. Heldige dere som KAN å reise:) Jeg har liksom aldri fått helt taket på det der....., da jeg var yngre hadde jeg ikke penger, nå har jeg ikke energi eller tro på meg sjøl.... Nyt det i fulle drag - det er en gave:)))

  SvarSlett
 2. Ser ikkje Jordan på lista så då er det mitt heitaste tips. Eit lite land med mykje å by på. Rødehavet, Wadi rum, Petra, Dødehavet mm.

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelige ord Synnøve. Jeg syns aldri det er for sent å ta seg en tur ut i den store verden. Kanskje du kan få med den noen du kjenner som er litt reisevante?
  Mette, takk for godt tips! Har vært inne på turistsidene til Jordan og må si jeg ble betatt av det spesielle landskapet, spesielt av Wadi rum. Tror du det vil egne seg for barn på 4 år?

  SvarSlett
 4. Trur det er lett å reisa med barn i Jordan. Ein leier bil med sjåfør. Wadi rum reiser ein inn i med jeep eller camel. Å få med seg heile Petra er kanskje det vanskelegaste. Det kan vera eit godt stykke å gå, men samtidig mykje spennande å sjå på. Viss ein berre vel å gå inn og så gå opp til Treasury har ein dekt det viktigaste og fått med seg ein skatt av ein stad. Elles er jo Rødehavet deilig å bada i. Køyr på!!! Nokre vener av meg var der med 5-åringar og det gjekk heilt flott.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...