fredag 12. august 2011

Sommeren 2011, del II


Her i utebua har vi hatt besøk av venner og familie og kost oss med god mat og drikke.
På dagen kan vi søke skyggen der og på kvelden har vi sol omtrent til kl 2130. Det er deilig å sitte der ut over kvelden med varme fra to ovner og kose seg mens sola går ned og det etterhvert blir mørkt og vi kan fyre opp lykter og stearinlys.
Av nye ting i bua finnes det en vimpelrekke som jeg har laget av voksduk kjøpt på Stoff og Stil.


I juni hadde vi besøk av bestefar i Åsen. Da fikk far og sønner kost seg sammen på hytta og på konsert.  Som nevnt tidligere var vi på NM i langbanesvømming i Drammen for å se mitt søskenbarn svømme seg inn til to gull. Utrolig gøy å være i svømmehallen igjen og kjenne på stemingen som minnet meg om min egen barne- og ungdomstid som tidligere svømmer. Jeg kan jo ikke måle meg med Katharina som har 28 NM-gull og flere fine plasseringer i VM og EM! Veldig gøy å se henne live. Hannah var utrolig stolt og glad da hun fikk den ene gullmedaljen fra Katharina. Den er vist frem til alle som kommer på besøk og i barnehagen :)
I Tønsberg hadde vi en stopp for å treffe tante Kamilla og onkel Lasse, og hva dukker ikke da opp enn en rosa båt! (Moods of Norway-båten) Hannah var helt i hundre når den kom seilende og la til kai :)


I sommer har det vært koselig med alle besøk og hyggelige stunder i bua.
Bestefar Ståle, onkel Lasse og tante Kamilla kom på fiskesuppe før onkel og tante skulle flytte til Oslo.
Vi fikk også vært en tur på Hamresanden og Dvergsnestangen mens sommeren var på sitt beste her på Sørlandet.


Min familie har vært tyngst representert her i sommer :)
Først kom mine foreldre og fikk med seg godværet en ukes tid. Da fikk vi jobbet litt med hus og hage, solt og badet oss, sett på Sørlandsparken Grand Prix og studert sykkeltilbudet i byen før vi gikk til innkjøp av nye sykler. Vi ble skikkelig inspirert etter å ha sett sykkeleliten med Thor Hushovd i spissen. Hannah har fått seg både sykkelvogn og sykkelsete og ler og hviner når vi er ute å sykler. Det er ingen tvil om at hun syns det er gøy. Det har så langt blitt sykkelturer til Dyreparken, Tømmerstø og lekeplassen på Dvergsnes Feriesenter.
Så avsluttet vi ferien med besøk av min søster med familie.
Vi fikk med oss en dag i dyreparken og tid til litt shopping og mye god mat. Min svigerbror laget en fantastisk hummersuppe som må være sommerens beste matminne i tillegg til den deilige sangriaen fra Portugal ;-)
Jeg fikk ikke tatt bilde av suppa, men oppskrifta finnes her.
Det var et hjertelig gjensyn mellom barna og spesielt mellom Hannah og den mellomste som er født samme år som Hannah. Det har vært kjempekoselig med besøk og vi håper de kommer snart igjen :)


Nå er ferien over og vi har hatt barnehagetilvenning i ny barnehage og begynt å jobbe igjen denne uka.
Selv om det er deilig med ferie, er det også fint å komme inn i vanlig rytme igjen.
Og så kan vi glede oss over å begynne planleggingen av neste ferietur :)

2 kommentarer:

  1. Veldig koseli innlegg :-) Fine bilder.
    Den rosa båten er jo bare helt fantastisk!!

    SvarSlett
  2. For ei nydelig "utebu" du har. Finfin blogg, kommer gjerne innom her igjen ja !

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...